BALANSERAT MM
 
 

DU ÄR SÅ MYCKET MER ÄN DU TROR. TA TILLVARA DET.
DIN INRE DRIVKRAFT ÄR ENORM.

 
 
Balanserat_Pernilla_Nylund_0505.jpg
 

Mina tjänster

Företaget Balanserat erbjuder tjänster inom tre olika områden; föreläsningar, individuell mental träning och skrivjobb. Vad kan jag hjälpa dig med? Planerar du och dina kollegor en gemensam Må bra-dag? Eller behöver ni nya texter till hemsidan? Kanske vill du hitta ditt inre driv?

Individuell träning

Mental träning är personlig utveckling. Hur vill du utvecklas? I den individuella träningen jobbar vi fram en handlingsplan och en träningsplan som passar dig. Pris? 60 euro/träff.

Föreläsningar

Jag föreläser om mental träning – för dig och dina kollegor, för föreningar, på olika events, för lärare, elever och övriga intresserade. Kolla gärna igenom listan på föreläsningar!

Skrivjobb

Jag har en bakgrund som journalist och skriver mycket och gärna! Ta kontakt om du behöver hjälp med texter av olika slag (webbtexter, artiklar, texter till sociala medier, och så vidare).

Vad är mental träning?

Mental träning är personlig utveckling. Det handlar om att hitta sin inre drivkraft för att skapa det man själv önskar, steg för steg. Det handlar om att stärka sig själv på insidan med hjälp av tanketräning, visualisering, insikter och behov. Träningen hjälper dig att hantera utmaningar och motgångar på ett bättre sätt, så att du kan leva mer och stressa mindre. Träningen hjälper dig att skapa mer tid och energi i ditt liv, så att du blir mera hållbar.
Din inre drivkraft är enorm. Men tar du tillvara den? Styr du ditt liv i rätt riktning?